Bästa tipset mot känslig & torr hy på vintern!

Vad kan man göra på vintern för att motverka torr & känslig hy?
Mitt tips som Ekologisk Hudterapeut är detta;
Använd en hudvårdsprodukt som är helt vattenfri!

Face Balm är den optimala vinterprodukten. Den fungerar som en vinterjacka för huden och bygger upp dess skyddsbarriär mot kall och torr vinterluft, samtidigt som den mjukar upp hudytan. Är det inte är jättekallt ute? Blanda då Face Balm med din dagcreme! Face Balm är också ett utmärkt makeupunderlag, eftersom den förhindrar att huden ”äter upp makeupen” för att den är för torr.

För hela familjen rekommenderar vi Face Balm More. Den har en rik sammansättning av vegetabiliska oljor och eterisk Rosenolja, som passar hela familjen. Ros är speciellt bra för att ge vitalitet åt en åldrande hud, men passar även den allra känsligaste huden.

Rosen kallas ofta ”blommornas drottning”, och Rosenolja (Rose Otto) är den finaste och mest exklusiva av alla eteriska oljor. Exklusiviteten kommer av att varje milliliter framställs genom destillation av cirka 2000 rosenblad. Ros är uppbyggande och skyddande för torr, inflammerad, känslig och mogen hy.

Använd gärna Face Balm More även över natten, för att hjälpa huden att bygga upp motståndskraften och förbättra elasticiteten. Applicera serum, olja och creme under, för att få en mer djupgående hudvårdsrutin.

Är det väldigt kallt ute när du ska vara ute hela dagen? Applicera då Face Balm på kvällen, och tvätta inte huden på morgonen, utan tillsätt bara mer balm innan du går ut. Då har du byggt upp det bästa vinterskyddet.

Just nu finns det ett riktigt bra Erbjudande från Maria Åkerberg på just dessa Ansiktsbalm:
Vid köp av 1 Ansiktsbalm 50ml 299kr, få en reseförpackning på köpet värde 129kr.