Ekologisk hudvård
för din hälsa
för vår miljö

Omega 3 kapslar-Havtorn


Havtorn

är rikt på vitaminer, mineraler, antioxidanter och fettsyror. De senaste åren har havtornsolja blivit uppmärksammat för att ge en friska och vacker hud. Den kan lindra hudsjukdomar och tros motverka onödigt åldrande av huden mm.

Havtorn och traditionell läkekonst

Havtorn har använts under tusentals år i traditionell läkekonst, särskilt i Kina och Tibet. I Kina är havtorn vanlig i läkekonsten även idag och är officiellt med i deras pharmacopoeia.Traditionellt i Kina används bären bl a mot hosta, matsmältningsproblem och som ett slemlösande medel. Bären anses dessutom "stimulera blodflödet". Havtornsolja används mot en lång rad hudsjukdomar och numera i kosmetiska mot åldrad hud. Oljan är rik på omättat fett och ca 70% består av omega-3 fettsyran linolsyra och besläktade fettsyror. Cirka 20% består av omega-9 fettsyror.

Vi erbjuder membrasin som är ett bra alternativ till vegeterianer då de ofta har brist på fettsyror och vill ha vegetabilisk kapsel som inte innehåller Gelatin. Vi erbjuder även linfröolja som är mycket rikt på omega 3 och Omega 6.

Vill du beställa någon produkt från vårt sortiment? Vi kan skicka paketet med posten direkt hem till din brevlåda och tar endast betalt enligt postens portotabell!

Caroline Löfgren &
Elisabeth Andersson
Bergslagsv. 6
612 30 Finspång
0122-12500

halsa.pa@live.se

Öppettider:
Måndag- Torsdag 
10.00-18.00
Fredagar
10.00-17.00