Ekologisk hudvård
för din hälsa
för vår miljö

Övrig hudvård

Hälsa på har ett stort utbud av hudvårdsprodukter, här visar vi några av storsäljarna!


Aleppotvål-originalet från Syrien!

Helt ren naturlig Aleppo tvål med olivolja och lagerbladsolja-inga andra tilllsatser! Mjukgörande och vårdande tvål som passar alla! 180gram stor och kan delas i 2 delar med fin kniv, en att använda i dushen och en att använda till rengöring av ansikte.

Massage borste med silikonborst

-underbart skön massage borste tilll ansikte som inte sliter på huden då det är mjuka silikon borst som masserar lätt och mjukt i huden, perfekt i kombinaion till Aleppo-tvålen. Ökar blodcirkulationen i huden och extra bra att massera regelbundet med vid acne problem. Ej för känslig hy.

Urtekram

Ren ekologsik kroppsvård. Inget annat.

  • Endast växtbaserade ingredienser.
  • Ekologiska ingrendienser om möjligt.
  • Inga syntentiska färger eller parfymerInga parabener eller andra syntetiska konserveringsmedel.
  • Ej testat på djur. Alla produkter testas endast på frivilliga testpersoner.

Urtekrams deodoranter absorberas snabbt och lämnar inga otrevliga vita rester på huden eller kläderna. Vegetabiliskt glycerin vårdar dessutom huden under armarna. Deo från Urtekram innehåller naturligt mineralsalt som på naturligt vis hämmar utvecklingen av de bakterier som förorsakar lukt..Hudens svettprocesser kan därför fungera obehindrat så att kroppen kan föra ut avfallsämnena. Deo Crystal är inte testad på djur och är godkänd av astma och allergiförbundet. Finns i dofterna: Rose Aloevera No Perfume (neutral doft)

Senses of Nature- Svensk ekologisk hudvård

Lipbalm i fin burk i olika dofter (dryga och vårdande)49kr/st Salvor i fin burk för olika behov. (Mjukgörande och dryga) 65ml 89kr/st

Lendelundens Sheasmör

Sheasmör har många värdefulle och fina effekter på huden förutom sin mjukgörande effekt! Shea ger huden spänst och ökad elasticitet, använd den därför gärna förebyggande inför väntad påfrestning som t.ex. sol- och vattenexponering, graviditet mm. Kan även användas intimt och som after sun produkt, på hudbristningar, till babyvård m.m. Välj mellan: Helt naturell, Solmogen med eko aloe vera, Vit choklad Vanilj, Jordgubbsfrestelse, Exotisk passion, Limedrömmar samt Mamma barn med ringblomma och lavendel!

Vill du beställa någon produkt från vårt sortiment? Vi kan skicka paketet med posten direkt hem till din brevlåda och tar endast betalt enligt postens portotabell!

Caroline Löfgren &
Elisabeth Andersson
Bergslagsv. 6
612 30 Finspång
0122-12500

halsa.pa@live.se

Öppettider:
Måndag- Torsdag 
11.00-18.00
Fredagar
11.00-17.00