Ekologisk hudvård
för din hälsa
för vår miljö

Välkommen till vår nya fräscha ekologiska livsstilsbutik/salong!


Här hittar du Ekologisk hudvård för hela familjen. Du kan även boka sköna och välgörande Eko-behandlingar för kropp & hälsa! Vi erbjuder även make-up, vaxning och mikromassage. Brett sortiment av naturliga och ekologiska produkter, allt från Yogi-te, eko-godis, hälsokost, mineral make-up och böcker mm!

PRESENTKORT


-Ge bort sköna och välgörande Ekologiska behandlingar till nära och kära! Perfekta tack-gåvan eller födelsedagspresenten! Välj valfri summa på presentkortet, det kan kombineras både med behandlingar och produkter i sortimentet.


PRODUKTER


Vill du även beställa nån produkt som finns i vårt sortiment? Vi skickar paket med posten direkt hem till din brevlåda och tar endast betalt enligt postens portotabell!


BESTÄLLNING:


Maila eller ring in din best?llning och få det hemskickat direkt till brevlådan! Förskottsbetalning till Bankgiro med för och efternamn innan vi skickar din beställning.

Öppettider:


Måndag: Butiken stängd
för behandlingar
Tisdag-Fredag: 10.00-17.00

Telefontider som ovan. Om vi inte svarar så är vi upptagna med kund i behandling, lämna då gärna namn och telefonnummer så ringer vi upp. Det går även bra att skicka ett mail med boknings-förfrågan eller övriga frågor.